ZNANJA NI NIKOLI PREVEČ – VSE ŽIVLJENJE SE UČIMO

Začetek. Rodimo se. Ko pridemo iz maminega trebuha, zajokamo. To nam je bilo dano. Mame in očetje nas vzgajajo in govorijo: hodi v šolo, da boš uspešen. Priznam, da sama imam zelo zelo ljubeča starša, ki mi stojita vse življenje ob strani in me podpirata. Kdaj, pa kdaj se zgodi, da se pošljemo nekam, toda imamo se še vedno radi. In tako je tudi pri znanju.

Če ga boš iskal, ga boš našel. Če boš pa doma in se smilil samemu sebi, se ob tebi ne bo nič spremenilo, kot to, da ti bo vsak, ko bo mimo tebe prišel: » Pa daj, zgani se, si tak kot pujsek«. Z besedo »pujsek« vas ne želim žaliti, ampak vam želim dati vedeti, da vam lahko vse uspe. Nikar, ampak res NIKAR se ne dajte dovoliti, da vas Virusi Slovenije (tako je naslov nove knjige skodrane predavateljice Petre Škarja) uničijo ali pa vas spravijo v cono obdobja.

Sledite svojim ciljem. Sama sem po izobrazbi Diplomantka upravnih ved, ampak sem ugotovila, da me to področje ravno ne zanima toliko, kot me je v začetku. Ampak sem vseeno vesela, da sem pridobila neko znanje. Vedno znova se izobražujem. Hodim na različna predavanja, seminarje, osebne razgovore, sama kdaj predavam, organiziram, kakšen dogodek. Najdite fokus. Obiskujte različne sejme, mreženja, poslovne dogodke, včlanite se v društva katera se ukvarjajo s področjem, ki vas zanima.

Zakaj se bojite? Ker imate v glavi – Kaj bodo pa drugi rekli? To odmislite. Iz izkušenj povem, da sem preživela že čez 200 izobraževanj, pa mi ni niti za enega žal. Pa tudi nekaj denarja sem v njega dala, ker verjamem prvič v moč sodelovanja, povezovanja in tudi zato, ker se bom vse življenje učila.

Uporabljajte spletne medije, pišite podjetjem. Res naj vas ne bo STRAH. Ker on je naš največji sovražnik, zakaj bi mu dovolili, da nam uniči sanje.

Tako sem po naključju naletela na Sabino, ki mi je dala dve priložnosti:

  1. pisanje člankov
  2. delo kot zunanja sodelavka v trženju
  3. povezovanje

Moja strasti so organizacija dogodkov, vodenje projektov, digitalni marketing, fotografija, ples, sprehodi v naravo, upravljanje z družbenimi omrežji, druženje z srčnimi ljudmi. Tako je bistvo vsega. Ko se poglobiš vase in se res poslušaš, boš 100% našel bistvo vsega.

Če iščeš motivacijo ali inspiracijo: » Nikoli ni prepozno za nov začetek. Vedno je čas, da odpreš vrata, začetku, ki te bo pripeljal do cilja in znanja. Naj ti ne bo vrednost samo denar – ampak si bodi vrednost SAM.«

 

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Komentar:

Erika Jesenko

Erika Jesenko ženski multipraktik, ki sprejme izziv in se ga ne ustraši. Rada se druži z ljudmi, organizira dogodke, piše članke, pleše, ustvarja. Večna avanturistka za pridobivanje novih znanj, potovanj. Srčna oseba, ki dovoli vsakemu, da je z njo velik. 

Najnovejši prispevki od Erika Jesenko

Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij