DENAR & KARIERA

DENAR & KARIERA

Kot majhni otroci nas je večina imelo sanje, kaj bi radi postali, ko odrastemo. Zgradi sanjsko kariero s pravo motivacijo in pozitivnim odnosom do denarja. 

Подробнее на сайте:
https://sdelaietosam.ruhttps://smartesthouse.ruhttps://plusconstruct.ru https://do-construction.ru https://constructme.ruhttps://domenter.ru
https://worknhouse.ruhttps://houseconstructor.ru https://trueconstruction.ru https://homestrong.ru https://domconstructor.ruhttps://domobuilding.ruhttps://constructstroi.ruhttps://endconstruction.ru https://svoiastroika.ru

Komunikacija je tako fantastična in resnično lahko preko nekaj stavkov vidiš kje človek stoji. Na katerem področju je vsekakor napreden in kje ga nekaj drži nazaj.

Moja ugotovitev je, da je področje financ ena najbolj nazadnjaških. Toliko se vrti okoli denarja pa toliko malo se ljudje zavedamo, da je to le sredstvo, da je to le t.i. prenos energije.

Pozitivne afirmacije so del samopomoči, pa vendar nas ima večina težavo s tem, da bi stali pred ogledalom in sebi povedali kaj lepega in pozitivnega.  Kaj kažejo raziskave o razmišljanju uspešnih ljudi? Uspešni ljudje imajo pogosto močan motiv za dosego svojih ciljev, manj uspešne pa so pogosto motivira izogibanje neuspehu.

Obstajata dve vprašanji, ki si jih lahko postavite vsak dan. Pomagali vam bosta, da se boste osredotočili na izvrševanje vaših najpomembnejših nalog po urniku. Prvo vprašanje se glasi: »Katera so dejanja ki mi dajejo največjo vrednost?« Če vprašamo drugače, katere so vaše najpomembnejše naloge, ki jih morate dokončati, da boste kar se da največ prispevali tvoji organizaciji, vaši družini in vašemu življenju nasploh.

Previdno razmislite

To je eno izmed najpomembnejših vprašanj, ki jih lahko postavite in na njih odgovorite. »Katere so vaše aktivnosti, ki vam največ prinašajo?« Najprej to razmislite sami zase. Nato vprašajte svojega nadrejenega. Vprašajte tudi sodelavce in podrejene. Vprašajte svoje prijatelje in družino. Kakor objektiv na kameri, morate tudi vi biti kristalno jasni glede tvojih najpomembnejših aktivnosti, preden začnete z delom.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij