ZAČEL SE JE 8. IZBOR »NAJ WELLNESS«

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija »Naj wellness«, ki sodi pod okrilje turistično – informativnega portala »Dobro jutro, Slovenija«, bo letos potekala že 8. leto zapored.  Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najbolj priljubljeni slovenski centri dobrega počutja. 

Slovenija ima bogato tradicijo zdraviliškega turizma. Slednji je v zadnjih letih beležil skokovit razvoj, prav tako pa se je med Slovenci okrepila odgovornost ter skrb do lastnega telesa in duha. Slovenski wellness centri, ki so vir dobrega počutja in novih, pozitivnih energij, so tako vse bolj priljubljen način preživljanja prostega časa.

Hladni jesenski dnevi so kot nalašč za obisk katerega od centrov in tako tudi za začetek izbora najbolj priljubljenih. Akcija »Naj wellness« bo že osmič zapored potekala pod okriljem spletnega portala »Dobro jutro, Slovenija«. »Vse od sredine novembra do konca marca prihodnjega leta bomo obiskovalcem spletnega portala www.dj-slovenija.si predstavljali slovenske wellness centre, ki sicer dosegajo zelo visoke standarde ponudbe, pogosto pa javnosti o svojih storitvah in njihovi dostopnosti ne informirajo dovolj. Ravno osveščanje javnosti o zdravem preživljanju prostega časa je glavni namen akcije, hkrati pa z akcijo spodbujamo zdravo konkurenčnost med sodelujočimi centri, kar poskrbi tudi za dvig kakovosti storitev,« so ob začetku izbora povedali v uredništvu.

Kakovostna wellness ponudba je zagotovo ena od ključnih turističnih priložnosti Slovenije, saj ta segment kljub krizi beleži porast, zato je ocena centrov še kako pomembna. V letošnji akciji sodeluje 45 centrov, ki so jih razvrstili v pet kategorij. Njihov seznam se nahaja na spletni glasovnici www.naj-wellness.si, kjer obiskovalci lahko tudi glasujejo za svojega favorita.

Glede na to, da smo že dočakali prve snežinke, pa so v uredništvu dodali še, da bodo kmalu pričeli tudi z izborom z najdaljšo tradicijo in sicer izbor »Naj smučišče«. 

Komentar:

Sabina Mojzeš Recek

Kot urednica spletnih portalov NajWellness.si in PorocniPlaner.com, je z vsebinami, ki lepo zaokrožajo tematiko vedno pripravljena na novosti.

Preučevanje budizma, ji daje inspiracijo in moč stopiti iz povprečja.

Prisluhniti človeku in iz izziva narediti priložnost je njena velika vrlina.

Kot marketinški strokovnjak in pisec besedil, pa vsaki besedi da posebno berljivost in moč. Njena velika strast so sloni, krave in banane. 

Če želite v življenju stopiti korak naprej, pa naj si bo to na poslovnem ali osebnem področju, je ona prava oseba za vaš napredek.

www.PorocniPlaner.com
Več iz te kategorije: « KAJ JE WELLNESS
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij