Joga

Joga

Joga v sanskritu pomeni združevanje in je veliko več kot gibanje telesa. Joga je veda o življenju, je celoten pogled na živa bitja in kozmos. Deluje na fizičnem, mentalnem in emocionalnem vidiku človeka.

Подробнее на сайте: http://samodelkami.ruhttp://samodelnii.ruhttp://samodelkinov.ru http://stroi-rukami.ru
http://grand-construction.ru http://mending-house.ruhttp://samodelnaya.ru http://pro-nedvijimosti.ru http://grand-builder.ruhttp://build-dwelling.ruhttp://investment-money.ruhttp://sdelaisebe.ruhttp://hold-house.ruhttp://lavandamd.ruhttp://poleznii.ru

Začnite svoj dan z jogo. Splača se vstati 30 minut prej in se popolnoma prebuditi z nežnimi joga vajami, ki vas bodo prebudile in napolnile z energijo.  Naj bo video z joga vajami vaš vodič v sproščeno raztezanje. Vaje so primerne tudi za začetnike.  

Joga je starodavna veščina, ki se ukvarja z razvojem celostnega, zdravega in skladnega načina življenja. Rezultat je krepostno in zdravo telo, ter umirjen um. Sama beseda joga pomeni združevanje uma, telesa in duha.

10 uporabnih jogijskih pravil, ki pa se kadarkoli lahko prenesejo tudi na ostala področja v življenju . . .

Bodite potrpežljivi z vašim telesom in duhom. Zaupajte da vse pride ob pravem času. Takrat, ko ste pripravljeni in ne takrat, ko mislite, da ste pripravljeni.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij