LUNIN PLES SKOZI TEDEN – od 30. novembra do 7. decembra 2015 Izpostavljeno

Začenjamo nov teden in zadnji mesec letošnjega leta. Prva adventna nedelja je za nami, počasi se pripravljamo na praznike.  Naj bo letošnji december malce drugačen, ne tako kičast, cenen  in bučen, a hkrati prazen. Namenite svoj čas sebi in svojim bližnjim, saj je ravno čas tisto najdragocenejše kar imamo. Toliko v razmislek, jaz sem se že odločila.

Smo v  tednu upadajoče Lune, ko se nekako iščemo, veliko razmišljamo. Izmed osebnih planetov bo imela pomembno mesto Venera, ki  bo zamenjala znamenje, velika sprememba se nam obeta, saj bo iz tehtnice, kjer se dobro počuti in je doma prešla v znamenje škorpijon, kjer ji ni najbolje.  V grški mitologiji so jo poimenovali Afrodita, Rimljani pa Venera. Kaj nam predstavlja Venera ?  Vse kar je lepo in prijetno v nas in okoli nas. Kako, na kakšen način ? Skozi našo osebno Venero, ki je določena z znamenjem in astrološko hišo, pa tudi s področji katerim vlada v naši rojstni astrološki karti. Venera predstavlja vse odnose, lepoto, umetnost, erotiko, ljubezen in harmonijo. Predstavlja naše etične in moralne norme, je ženski princip, ki pritegne ljubezen, želi si pozornosti  in občudovanja. Je naravna vladaric znamenja bika in tehtnice, v biku je zemeljska, nekomplicirana in uživaška, v tehtnici pa je bolj sofisticirana, nenehna iskalka lepote in harmonije. Najlepše Venere so v znamenju rib, a te Venere so velikokrat nesrečne in neizpolnjene. Zakaj ? Ker imajo previsoke norme in ideale, katere ni mogoče zadovoljiti na našem planetu.

PONEDELJEK  z nastopaško Luno v levu -  katera nam bo dala krila, bo zelo delaven in ustvarjalen, saj nas podpirajo dobri aspekti. Česarkoli se bomo lotili nam bo šlo dobro od rok, vztrajni  in zbrani bomo, predvsem pa zelo realni.  Podpira nas Saturn v dobrem odnosu s Soncem in Luno. Enostavno bomo vedeli, kaj hočemo in želimo. Planeta Saturn in Neptun počasi razstavljata svoj kvadrat in se oddaljujeta, lažje bomo poiskali srednjo pot med realnostjo in ideali.

Podobne energije nas bodo obkrožale v TOREK, le da bo še vse bolj dinamično, z lahkoto se bomo izražali in dogovarjali, polni bomo novih idej in zamisli, vse se bo zelo hitro odvijalo, za nekatere prehitro, a ne za zračna in ognjena znamenja v Soncu. Le v osebnih odnosih nam bo malce zaškripalo.

V SREDO dinamika in nastopaštvo izgineta, Luna prestopi v delavno in pametno devico. Bolj bomo skromni in realni, predani delu in skrbi za druge.

Na dan zadnjega krajca v ČETRTEK se bomo že zbudili nekoliko zmedeni, zasanjani v Neptunovih meglicah.  Še dobro, da je tu Saturn v dinamičnem aspektu z Luno, da nam nastavi ogledalo in pokaže pravi obraz. Popoldan pa akcija, samo pazite, da ne greste preveč v potankosti.

Z veliko mero optimizma se bomo prebudili v PETKOVO jutro, a ni vse tako kot je na prvi pogled. Samo optimizem je premalo, potrebna je realizacija, a nam bo šlo težko od rok. Navkljub prizadevanjem, bo izkupiček slab. Ko gre Luna v prazno, gremo z njo tudi mi.

V SOBOTO Venera prestopi v škorpijona, kjer se ne počuti dobro. Dodaten celodneven nemir prinaša aspekt Lune in Saturna, vse bo tako hladno in resnobno, a na drugi strani strastna, brezkompromisna in  posesivna Venera, ki hoče vse ali nič, tako nekako se bo odvijalo v naši odnosih.

V NEDELJO zjutraj se odpravite na sprehod, da umirite nemir v sebi in okoli sebe. Nekako potrošite svojo energijo, postorite vse kar vam je ostalo od preteklega tedna, zaposlite in zamotite se.  Nestrpnost in presežki energiji niso najboljša kombinacija za mir v domu.

Komentar:

Mojca Gregorčič

Kot diplomirani astrologinji, ji je delo za ljudi in z ljudmi v veliko veselje.

Njeno življenjsko vodilo se glasi: » Problemi in težave so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više«.

Ne verjame v naključja, verjame pa, da stvari prihajajo z namenom in vedno ob pravem času.

Ljubi svojo družino, astrologijo, potovanja, prijatelje in prve češnje. Navkljub uspešni karieri v gospodarstvu, je vedno iskala nekaj več. Ponosna je na svoje otroke, na partnerja in na delo, ki ga opravlja.

www.mojca-astrologija.si
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij