LUNIN PLES SKOZI TEDEN OD 18.01.2016 DO 24.01.2016

Po prijetni, uživaški nedelji, v kateri smo si nabrali moči, je pred nami teden pred polno Luno v katerem nas čaka kar nekaj astroloških sprememb.  Merkur že zmanjšuje svojo hitrost in se počasi pripravlja na obrat v direktno gibanje.  Sonce bo v sredo prestopilo v svobodnjaškega vodnarja,  za njim Venera  prestopi v soboto v kozoroga.  V nedeljo  bomo imeli polno Luno, ko si bosta stala nasproti Sonce v vodnarju in Luna v levu, ko si bosta prizadevala, da bi našla vsaj nekaj skupnega  in z njima tudi mi, na eni strani nas bo vodil osebni ego, z druge strani naše najgloblje potrebe. V tem tednu pa se bodo vedno bolj pojavljale težnje po originalnosti, svobodi, pa tudi pripadnosti skupni ideji, morda po iskanju skupnega dobrega. Dobrodošla sprememba.

PONEDELJEK bo prijeten dan s čutno Luno v biku,  dopoldan bomo z lahkoto načrtovali in razmišljali, popoldan pa že udejanjili naše sanje in cilje. Nerešljivo bo postalo na enkrat rešljivo.  Posebno ribe, raki, biki, kozorogi in device bomo brez konkurence. Preostali pa se imejte na vajetih, naj vas ne premamijo blišč in prazne obljube.

V TOREK dopoldan, pa tja do zgodnjega dopoldneva bomo lenobni in sproščeni, ne bo veliko dogajanja. Nekako tako se bo nadaljevalo v popoldan, mogoče za spoznanje živahnejše. Uglasimo se z energijami dneva, še kako nam bo koristilo v nadaljevanju tedna.

SREDA bo naporen dan, saj  jutro in dopoldan ne obetata veliko komunikacije in dogajanj, še tisto kar nam bo uspelo prepoznati ali izreči bo brez repa in glave, a za vsako ceno in slepo bomo vztrajali pri svojem, novo in drugačno nas ne bo zanimalo. Celoten dan bo nemiren, nestabilen in nervozen. Previdnost v prometu in sporazumevanju je obvezna. Bodimo previdni. Popoldanski aspekt Lune in Urana prinese naglo spremembo v razmišljanju, včasih prenaglo in že napoveduje nove energije, ko bomo bolj dovzetni za novosti, predvsem pa bomo težili k iskanju višjih ciljev, saj bo Sonce popoldan prestopilo v predzadnje zodiakalno znamenje Vodnarja.

ČETRTKOVO dopoldne bo razgibano, a nekako površno. Ženske družbe naj preskočijo skupno jutranjo kavo in se tako izognejo nepotrebnemu pregovarjanju in slabi volji, popoldan pa hitro domov, v bližino svojih dragih.

V PETKOVO jutro se bomo zbudili z novimi idejami, z veseljem bi objeli cel svet. Z lahkoto bomo sodelovali z drugimi, čutili in razumeli jih bomo. Dobro izkoristimo dopoldan. Popoldan in  zvečer pa pravi kaos, nestrpnost, nerazumevanje, manipulacije in zamerljivost. V takih trenutkih smo sami sebi najboljša družba.

SOBOTA naj opraviči svoj namen,  jutro namenimo domačim, ta dan ne imejmo prevelikih načrtov, le tisto osnovno in najpotrebnejše postorimo.  Zvečer Luna prestopi v ognjenega Leva, Venera pa v kozoroga, kje ji ni najbolje. Venera planet ljubezni, partnerstva in vsega lepega ima zelo malo skupaj z najbolj organiziranim, preudarnim in potrpežljivim znamenjem kozoroga. En sam dolgčas in hlad.

NEDELJA je dan polne Lune, dinamičen dan, le s presežki energije previdno, posebno vodnarji in levi. Brzdajmo svoj ego in sebičnost. Raje se družimo in se povezujmo z ljudmi, ki podobno ali enako razmišljajo kot mi, zato ne ostajajmo doma. Odličen dan za praznovanja in srečevanja.

 

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

 

 

Komentar:

Mojca Gregorčič

Kot diplomirani astrologinji, ji je delo za ljudi in z ljudmi v veliko veselje.

Njeno življenjsko vodilo se glasi: » Problemi in težave so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više«.

Ne verjame v naključja, verjame pa, da stvari prihajajo z namenom in vedno ob pravem času.

Ljubi svojo družino, astrologijo, potovanja, prijatelje in prve češnje. Navkljub uspešni karieri v gospodarstvu, je vedno iskala nekaj več. Ponosna je na svoje otroke, na partnerja in na delo, ki ga opravlja.

www.mojca-astrologija.si
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij