LUNIN PLES SKOZI TEDEN od 11.01.2016 do 17.01.2015

Po včerajšnji mladi Luni, začenjamo nov lunarni ciklus. Letos prvič. Konec je praznikov, načrtovanj in sanjarjenj, sedaj je nastopil čas za akcijo, za delo. Ja, ja Luna nam že nakazuje in obeta nove začetke, a kaj, ko nam nagaja, nas preizkuša in disciplinira retrogradni  Merkur.  Le pogumno v nov teden, a preudarno in predvsem se lotevajmo stvari katere smo že načrtovali in razmišljali o njih. O vsem ostalem pa z zadržkom. Posebna previdnost velja v prometu in v dogovarjanju. Vse novo naj še malce počaka.

Teden začenjamo z rastočo Luno v vodnarju v PONEDELJEK navsezgodaj; tako bo dan stresen in napet, nemir in nestrpnost bosta okoli nas. Težko bo za fiksna znamenja. Proti večeru pa izkoristimo ugoden vpliv Lune in Saturna, predajmo se delu, natančno in dosledno.

V TOREK  bo Luna cel dan v praznem hodu in kot že veste, na takšen dan ni prav veliko od nas,  počakajmo na naslednji dan.

V SREDO se lahko pričakuje veliko dogajanj, od planetarnih aspektov bosta Venera in Uran v trigonu, prav tako tudi Sonce in Jupiter, kar nam na splošno prinaša optimizem in zaupanje, pa kakšen preobrat v dobro smer.  Z Luno v ribah bomo malce izgubljeni, zasanjani, posebno popoldan, ko bo dodatno zgostil meglice še Lunin vladar Neptun. Prepustimo se sanjarjenju, podkrepimo ga z izborom dobre glasbe ali filma, zvečer pa čim prej spat, pohitimo v sanje, v svet Neptuna, izognimo se strahovom in malodušju.

V ČETRTEK bo  Luna še vedno v sanjavih ribah, a njen kvadrat z Venero nam prinaša čustveno nestabilnost. Ne zapravljajmo brezglavo, čeprav bo še tako ugodno in ne pretiravajmo s sladkarijami.  Raje se lotimo kakšnega dobrega branja ali pa sami kaj zapišimo.  Dobro nam bo šlo od rok, proti večeru pa še bolj,  enostavno bomo vedeli kaj in kako. Zaupajmo si.

V PETEK se bomo že zjutraj zbudili polni optimizma, veselja in dobrih načrtov.  Odličen, dinamičen dan in ta dan za nas ne bo ovir. Le stik z realnostjo moramo ohraniti in malce omejiti lasten ego.

SOBOTNO zgodnje jutro ne bo prav nič lahkotno, odgovornost in težnja po delu nam ne bosta dali miru, ne bo in ne bo šlo,  občutili bomo popolno nemoč. A že kmalu po 8. uri sledi nenadejan preobrat, a se ne prenaglimo. V sobotnem popoldnevu  še ne bo miru;  sreča in ljubezen na eni strani in nestrpnost in kritičnost na drugi strani, mi pa med njimi in iščemo ravnotežje. Zanimiva sobota se nam obeta.

NEDELJA z Luno v biku bo primerna za razvajanje in uživanje, navkljub Luninemu kvadratu. Namesto, da se jezimo na bližnje, ker sami v sebi ne vemo kaj in kako bi, jim kaj dobrega skuhajmo, bodimo prizanesljivi do njih, lenarimo in uživajmo skupaj. Brez slabe vesti. Obrestovala se nam bo v prihajajočem  tednu.

Navedeni zapis je splošen odtis dogajanj in energij okoli nas in v nas, veljaven za vse ljudi. Bolj osebno in konkretno pa na osebnem astrološkem posvetu –www.mojca-astrologija.si

Naredite si lep teden.

 

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

 

Komentar:

Mojca Gregorčič

Kot diplomirani astrologinji, ji je delo za ljudi in z ljudmi v veliko veselje.

Njeno življenjsko vodilo se glasi: » Problemi in težave so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više«.

Ne verjame v naključja, verjame pa, da stvari prihajajo z namenom in vedno ob pravem času.

Ljubi svojo družino, astrologijo, potovanja, prijatelje in prve češnje. Navkljub uspešni karieri v gospodarstvu, je vedno iskala nekaj več. Ponosna je na svoje otroke, na partnerja in na delo, ki ga opravlja.

www.mojca-astrologija.si
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij