LUNIN PLES SKOZI TEDEN - od 07. do 13. decembra 2015 Izpostavljeno

Teden začenjamo spokojno s prijetno Luno v tehtnici, ki bo še v fazi upadanja vse do petkovega mlaja v strelcu, ko se  bosta ponovno združil Luna in Sonce na svoji poti. Do tedaj zaključujte, urejujte in se pripravljajte na nov Lunin cikel. Energija nam še malce peša, a bo bolje od četrtka dalje.

Čas je primeren za opuščanje slabih navad in razvad,  še posebno od ponedeljkovega  popoldneva dalje pa vse do petka pozno dopoldan, saj z Luno v škorpijonu se odločno lotimo sprememb in pri njih tudi lažje vztrajamo. Merkur bo v četrtek iz optimističnega strelca, prestopil v znamenje kozoroga, v znamenje, ki mu vlada Saturn. Naše misli, komunikacij in razmišljanja bodo bolj usmerjena, konkretna in jasna, brez pretiravanj in olepšav, včasih že pretrda. Veliko bolj bomo redkobesedni, a trdni v svojih odločitvah.

Po dinamični nedelji, se bomo v ponedeljek malce oddahnili, v dopoldanskih urah  bomo zaključevali že začeto. Po prestopu Lune v strastnega škorpijona  in kasnejšo spojitev Lune in Venere – dveh ženskih principov, pa si lahko obetamo prijetno, romantično popoldne in večer. Naj vas mraz ne odvrne, pojdite na romantičen, zimski sprehod v družbi vam ljube osebe.

V torek z Luno v škorpijonu se zanesimo na svoje občutke,  notranje namige in intuicijo, zaupajmo si in ne bomo razočarani, prav to nam daje največjo moč. Popoldan Luna s svojim vladarjem sestavi lep aspekt, čas primeren za regeneracijo in ljubezen.

V sredo nas bo že od ranih jutranjih ur podpiral celodnevni planetarni aspekt Sonca in Urana, obeta se nam dinamičen dan, poln preobratov, nenadnih sprememb in popolnoma novih idej. Ne ustrašite se, prepusti se in izberite najbolje. Kaj več od ideje v tem dnevu ne bo, a počasi se daleč pride. Dobra, izvirna ideja je temelj vsega.

Navkljub prestopu  Merkurja - planeta sporazumevanja, razmišljanja in prometa v odločnega kozoroga, bo četrtek nekako zasanjan dan, zgubljeni  in negotovi bomo, pa še z močmi bomo bolj slabo, saj smo tik pred mlajem.  Ne naprezajte se preveč, čeprav vas bo popoldan gnala neka nevidna sila, raje se umaknite in sami postorite kar morate.  Ne zapletajte se v filozofske razprave, saj ne boste prišli do konca.

Petek je dan za nov začetek, saj je dan mlaja, ko začenjamo spet vse na novo v optimističnem strelcu. Dopoldan lahko občutite močne napetosti in nervoze, vse se bo zelo hitro odvijalo, a raje stopite korak nazaj, predvsem strelci, tehtnice, vodnarji, levi in ovni. Popoldan si oddahnite, pred napornim vikendom.

Sobotno jutro začenjamo z razsodno Luno v kozorogu – vsaj nekaj nas bo ta dan povezovalo  z realnostjo. Ne podlegajte impulzivnim prazničnim nakupom v popoldanskem času. Na denarnice pa še posebno popazite ribe, škorpijoni, kozorogi, device in biki. Zvečer pa bo Neptun nežno zazibal Luno v romantičen večer, prepustite se njegovim čarom tudi vi. Obiščite gledališko predstavo, oglejte si dober film ali pa poslušajte glasbo po trenutnem navdihu. Seveda je v dvoje lepše.

Vsaka megla se enkrat razkadi. Nedeljsko jutro bo trenutek streznitve,  Pluton nam bo neizprosno pokazal realno sliko, napetosti, nervoza in nestrpnost se bodo stopnjevali do večera. Izogibajte se konfliktov, še posebno boste občutljiva kardinalna znamenja – ovni, raki, tehtnice in kozorogi. 

Komentar:

Mojca Gregorčič

Kot diplomirani astrologinji, ji je delo za ljudi in z ljudmi v veliko veselje.

Njeno življenjsko vodilo se glasi: » Problemi in težave so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više«.

Ne verjame v naključja, verjame pa, da stvari prihajajo z namenom in vedno ob pravem času.

Ljubi svojo družino, astrologijo, potovanja, prijatelje in prve češnje. Navkljub uspešni karieri v gospodarstvu, je vedno iskala nekaj več. Ponosna je na svoje otroke, na partnerja in na delo, ki ga opravlja.

www.mojca-astrologija.si
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij