LUNIN PLES SKOZI TEDEN OD 01.02. DO 07.02.2016

No pa smo že v drugem mesecu leta, še malo pa bo pomlad. Je že res, če ni zime do februarja, je pa v februarju zagotovo, kot zadnji pozdrav, kot zadnji zamah zmajevega repa. Naporen vikend je za nami, poln nasprotujočih si občutkov, kot spopad dobrega in zlega. Takšno je življenje in mi v njem, v nenehnem iskanju ravnovesja v nas samih in okoli nas. Po načelu, kar nas ne pokonča, nas okrepi.

Teden bomo začeli z zadnjim Lininim krajcem, z Luno v škorpijonu. Od planetarnih aspektov prihajajočega tedna bomo močno občutili ponedeljkov kvadrat Merkurja in Urana – stresno, nestrpno živčno, polno kaotičnih sprememb in povečana nevarnost v prometu. Sreda popoldan bo odličen dan za delo, saj  bosta Sonce in Luna v dobrih aspektih s Saturnom; malo čustev, a veliko vztrajnosti in predanosti delu in ciljem. Sobota – pustna sobota bo z astrološkega vidika  dinamičen dan, polno bo prevratov in sprememb.  Po živahni soboti, se pa ne popuščajmo lastni nestrpnosti in nepopustljivosti. Opazujmo  sebe in svoje reakcije. To zmorejo le najmočnejši, pa še to samo včasih.

V PONEDELJEK zjutraj se že navsezgodaj dovrši zadnji LUNIN krajec, občutili bomo nemir, občutljivost in nestrpnost, predvsem fiksna Sončeva znamenja – biki, levi, škorpijoni in vodnarji. Dodaten nemir in nestrpnost dodaja celodnevni  aspekt Merkurja in Urana. Bodite posebno pozorni v prometu in v komunikaciji.  Ne spustite se z vajeti, obvladujte se. Popoldan bo malce lažje, saj bodo Luno podpirali lepi aspekti Marsa, Plutona in Merkurja, a kaj ko tudi oni nosijo nemir, nestabilnost in nestrpnost. Ponedeljek bo dan, ko bomo lovili in hkrati prehitevali sami sebe.

V TORKOVEM jutru si bomo končno oddahnili in odpočili, fizično in mentalno, vse do prehoda Lune  v strelca, zgodaj zvečer.

SREDINO jutro in dopoldan nam prinaša nejasnost, čeprav bomo občutili notranjo moč, bo najbolje počakati do večera, potem pa akcija brez obotavljanja. Z lahkoto, brez težav, z jasno vizijo in z  dobrimi možnostmi za uspeh bomo delali pozno v noč. Izkoristimo večer in se rešimo vseh zaostankov  in vsega nedokončanega.

ČETRTEK bo dan za sanjarjenje in načrtovanje, uresničitev pa pride kasneje. V četrtek ne.

V  PETEK Luna prestopi v kozoroga, poveča se nam fokus, ambicije in disciplina, dobre rešitve ali odločitve pa se nam ponudijo šele zgodaj zvečer, a le če bomo zaupali sebi in svojim občutkom.

Kot sem že omenila, bo SOBOTA zelo dinamičen dan. Že na vse zgodaj se bodo v nas budile različne strasti, še posebno ženske pazimo, da se nam ta strast ne manifestira z brezglavim nakupovanjem in preveliko količino zaužite sladke hrane. Sobota naj bo namenjena  druženju in sproščeni zabavi, predvsem v popoldanskem in večernem  času. Dajmo si duška za pusta hrusta.

V NEDELJO po veseli soboti, pa si ne pokvarimo dobrega razpoloženja,  ne dovolimo, da nam nestrpnost in prepirljivost pokvarita vse.  Raje pojdimo ven, v naravo z nam ljubo osebo, podarimo ji pozornost in ljubezen.

 

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Komentar:

Mojca Gregorčič

Kot diplomirani astrologinji, ji je delo za ljudi in z ljudmi v veliko veselje.

Njeno življenjsko vodilo se glasi: » Problemi in težave so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više«.

Ne verjame v naključja, verjame pa, da stvari prihajajo z namenom in vedno ob pravem času.

Ljubi svojo družino, astrologijo, potovanja, prijatelje in prve češnje. Navkljub uspešni karieri v gospodarstvu, je vedno iskala nekaj več. Ponosna je na svoje otroke, na partnerja in na delo, ki ga opravlja.

www.mojca-astrologija.si
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij