ENERGIJE TEDNA OD 9.11. DO 16.11. Izpostavljeno

Oh kako nas razvaja narava z indijanskim poletjem.  Upam, da ste se v tem vikendu naužili sonca. Po dobro opravljenih trgatvah – bandimah po primorsko, pa se srečujemo z novo obliko aktivnega druženja, z obiranje oljk. Obala je v teh dneh polna obiralcev in pobiralcev teh grenkih plodov, ki pa skrivajo v sebi pravo bogastvo.

 Še nekaj dni, tja do srede zvečer, bomo v fazi upadanja Lune – zadnjega krajca, čas je najprimernejši za zaključevanje, čiščenje, notranjo krepitev in priprava na nov lunarni mesečni cikel.

Danes, v PONEDELJEK nam nekako ne bo šlo, z ene strani nemir, nepotrpežljivost in polno sprememb, ko z naglimi zasuki presenetimo sami sebe, a z zelo malo upanja na rezultat. Prepustimo se dnevu, če si bomo  še tako prizadevali in »brcali«, vse bo šlo svojo pot.

V TOREK sledi popolna sprememba, prehod Lune v strastnega, vztrajnega, a  posesivnega in predanega škorpijona. Tekom celega dneva je odlično za intelektualno delo, poglabljali se bomo v bistvo in prepričevali druge za vsako ceno. Proti večeru preobrat , nič več ne bomo vsiljevali svojega, lažje bomo razumeli druge. Narediti si prijeten večera morda z ogledom dobrega filma,  prepustite se romantiki večera.

Začenjamo nov mesečni cikel, proti SREDINEM večeru Luna v škorpijonu ujame Sonce in gremo v nove zmage. Prijeten dan se nam obeta že od jutra, polni bomo optimizma, novega upanja in o vsem se bomo z lahkoto pomenili. Luna in Sonce bosta s preostalimi planeti imela v tem dnevu lepe odnose, nekako tako bo tudi z nami – v nas samih in z našo okolico.

V ČETRTEK luna prestopi v ognjenega strelca, ambicije bodo v porastu,a dan najbolj zaznamuje prehod planeta Marsa iz delavne, analitične in inteligentne device v tehtnico. Mars je v grški mitologiji bog vojne Ares,kateri predstavlja osnovno energijo, silo  s katero funkcionira posameznik. Je simbol borbe, spopada, notranje moči, sposobnosti ljubezenskega osvajanja ali materialnega prisvajanja. V astrologiji predstavlja moški princip, kateri deluje fizično in instinktivno. V znamenju tehtnice se Mars ne počuti najbolje, astrološko je v izgonu, saj njegova energija nekako izgubi fokus, kot da ni več prepričan vase, kot da dvomi o sebi – postane odvisen od mnenja drugih in odnosov, le skozi tuje potrditve ostaja močan.

Zadnji delovni dan prihajajočega tedna PETEK, energija dneva nekako niha med ekstremi, med romantiko, notranjo uglašenostjo na eni strani in z zmedo, zablodo in osamljenostjo. Večer bo prijetnejši, saj prijeten aspekt  ali odnos poveže Merkurja - planet komunikacije in Jupitra – velikega dobrotnika. Prinašata nam optimizem, odprtost za dogovore in  velike načrte.

V SOBOTO si ne nalagajte preresnega dela, v začetku si bomo veliko obetali, a iztržek bo boren. Prepustite se sanjarjenju, prepustite se toku življenja.

V NEDELJO pa akcija, red in disciplina. Kardinalna znamenja ovni, raki, tehtnice in kozorogi – obvladujte se, poiščite nekaj sočutja v sebi, ne trmarite in ne ukazujte. Najboljša rešitev bo osama – ko imaš najinteligentnejšega sogovornika – samega sebe, pa še drugih ne prizadeneš.

Zapis je splošen odtis energij Univerzuma, veljaven za vse ljudi. Konkretno in natančno, pa na osebnem astrološkem posvetu, kjer preučimo vplive in povezave rojstne astrološke katre s progresiranimi kartami.

Komentar:

Mojca Gregorčič

Kot diplomirani astrologinji, ji je delo za ljudi in z ljudmi v veliko veselje.

Njeno življenjsko vodilo se glasi: » Problemi in težave so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više«.

Ne verjame v naključja, verjame pa, da stvari prihajajo z namenom in vedno ob pravem času.

Ljubi svojo družino, astrologijo, potovanja, prijatelje in prve češnje. Navkljub uspešni karieri v gospodarstvu, je vedno iskala nekaj več. Ponosna je na svoje otroke, na partnerja in na delo, ki ga opravlja.

www.mojca-astrologija.si
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij