ENERGIJE TEDNA OD 16.11. DO 22.11. Izpostavljeno

Živimo v času,  ko se strah in nezaupanje tiho, a zanesljivo širita med nami. Zagrenjenost in preplah postajata del realnosti. A življenje gre dalje, potrebno ga je živeti.  Sprašujem ali bomo uspeli ohraniti v sebi tisti delček človečnosti, nam ne bo strah zameglil realnega pogleda na dogajanja, se bomo sposobni pravilno in človeško odločiti v prelomnih trenutkih in predvsem koliko upanja je še ostalo v nas. Smo na preizkušnji.

V PONEDELJKOVEM jutru in dopoldnevu se bomo še kako zavedali realnosti in krutosti dogajanj, ne predajmo se malodušju, saj se v popoldanskem času obetajo boljše energije, možnost dobrih odločitev in uspešnih dogovorov . Upam tudi na globalni ravni.

TORKOVA Luna v vodnarju nam bo prinesla bolj realen  pogled na dogajanje okoli nas, iskali bomo alternativo,  nove poti v iskanju rešitev.  Podpirata nas tudi Sonce in Merkur na zadnjih stopinjah škorpijona, še vedno se težko najde srednja pot, preveč je ekstremov, smo vsak na svojem koncu. Proti večeru Luna in Saturn v lepem aspektu ponudita nov pogled.

SREDA z Luno v vodnarju bo lahkotnejša, bolj sproščena, primerna za družabno življenje. Popoldan več nemira, naglih sprememb in nestrpnosti.

ČETRTEK zjutraj Luna in Sonce sestavita prvi kvadrat – prvi krajec na Lunini rastoči poti,  iščemo ravnovesje, a nam ne gre najbolje. Težave v komunikaciji, v razumevanju in dogovarjanju. Težavnejše za fiksna znamenja bike, leve, škorpijone in vodnarje. V zgodnjih popoldanski urah Luna prestopi v ribi, nekako smo izgubljeni v globini čustev in nimamo stika z realnostjo.

 V PETEK se bomo spopadali in soočali z dvema ekstremoma  - z dvema Luninima aspektoma , Luna v ribah in Neptun  nam spodneseta tla pod nogami, ne znamo in ne moremo se pravilno odločati, a hkrati gremo v globine in intenzivnost, a odgovorov ni in ni. Rešitev je še daleč. Nekaj upanja  in optimizma nam povrne  prestop Merkurja - planeta komunikacije, dogovorov in zavez v znamenje strelca.  Razmišljanja ne bodo več tako ozko omejena na črno ali belo, pozitivno ali negativno,  naš um si bo dovoljeval širino, dopuščal bo drugačnost in strmel k iskanju skupnega dobrega. Kot, da smo končno naredili preskok, kot da se končno premakne z mrtve točke.

SOBOTA bo prijeten dan, občutili bomo harmonijo in skladnost v sebi, popoldan pa bo prijetno in živahno, nadejajmo se novih pobud in rešitev.

 V NEDELJO še Sonce prestopi v znamenje Strelca, tako bomo opravili s škorpijonskimi energija mi za nekaj časa, lažje nam bo, počasi, počasi se bomo začeli pripravljati na praznični čas, a letos veliko bolj osebno, intimno in poduhovljeno. 

Komentar:

Mojca Gregorčič

Kot diplomirani astrologinji, ji je delo za ljudi in z ljudmi v veliko veselje.

Njeno življenjsko vodilo se glasi: » Problemi in težave so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više«.

Ne verjame v naključja, verjame pa, da stvari prihajajo z namenom in vedno ob pravem času.

Ljubi svojo družino, astrologijo, potovanja, prijatelje in prve češnje. Navkljub uspešni karieri v gospodarstvu, je vedno iskala nekaj več. Ponosna je na svoje otroke, na partnerja in na delo, ki ga opravlja.

www.mojca-astrologija.si
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij