Ustvarjam sanjsko leto 2017 Izpostavljeno

Pravzaprav nikoli nisem bila ljubiteljica pisanja. Vedno sem verjela, da je dovolj, če imaš jasno vizijo, naravnanost in veš kaj v življenju želiš, da ni potrebe, da pišeš. Prav zanimivo razmišljanje za nekoga, ki ima doma in v pisarni vsaki leto približno 10 novih rokovnikov. Kupila sem ga, ker je bil lepe barve, ker je zgledal majhen in priročen za v torbico,...

Potem pa sem v po pošti prejela planer Ustvarjam sanjsko leto 2017. Prav spomnim se, kako sem bila navdušena ko mi je poštar predal paket in ko sem ga odpirala. Zavit je bil v tanek, lep papir z nalepko, tako lepo, da bi ga skoraj pustila nedotaknjenega, pa vendar. Navado imam, da knjige, planerje in revije najprej na hitro prelistam, šele potem se ukvarjam z detajli. Ko sem planer Ustvarjam sanjsko leto prvič prelistala, sem ga zaprla in pustila na polici skoraj dva tedna.

Priznam sem strašen in strasten odlaševalec in planer, v katerem bom porabila teden dni, da bom izpolnila samo predel za pregled letošnjega leta ni zame. Pa vendar, čez par dni me je nekaj poklicalo, da sem ga ponovno odprla. Odločila sem se da izpolnim vse, ne glede na to, da jaz vse vem in vse znam J.

Lahko rečem, da mi je spremenil pogled, popolnoma obrnil mnenje glede zapisovanja na glavo in da nikoli nisem s takšnim veseljem pisala in raziskovala svojih misli. Kakšno je bilo leto 2016? Toliko lepih spominov, pomembnih dosežkov in vtisov, ki bi sčasoma spolzeli v pozabo. Z planerjem Ustvarjam sanjsko leto bodo ostali za vedno z menoj in ko jih bom potrebovala, bom lahko znova priklicala v spomin vsa doživetja, majhne dragocene trenutke, osvojene cilje in prehojeno pot. Naslednji del planerja predstavlja del, ki je namenjen željam, ciljem in sanjarjenju za leto 2017. Vsak kapitan potrebuje navigacijo, kompas, ki mu služi za orientacijo. Tako tudi mi potrebujemo napisane cilje in želje, ki so brez tega samo sanje brez vsake osnove.

Ob pisanju sem odkrila o sebi veliko novih stvari in sprejela veliko novih odločitev. Verjamem, da mi bo planer Ustvarjam sanjsko leto pomagal pri zbranosti in fokusu, na katerem želim graditi v naslednjem letu. Priporočam ga vsem, ki se ne bojite sprememb in želite svoje želje končno spremeniti v cilje ter ste se odločili, da bo leto 2017 vaše najboljše do sedaj. Jaz vam želim, da bo sanjsko!

IMG 4954

Komentar:

Sabina Mojzeš Recek

Kot urednica spletnih portalov NajWellness.si in PorocniPlaner.com, je z vsebinami, ki lepo zaokrožajo tematiko vedno pripravljena na novosti.

Preučevanje budizma, ji daje inspiracijo in moč stopiti iz povprečja.

Prisluhniti človeku in iz izziva narediti priložnost je njena velika vrlina.

Kot marketinški strokovnjak in pisec besedil, pa vsaki besedi da posebno berljivost in moč. Njena velika strast so sloni, krave in banane. 

Če želite v življenju stopiti korak naprej, pa naj si bo to na poslovnem ali osebnem področju, je ona prava oseba za vaš napredek.

www.PorocniPlaner.com
Več iz te kategorije: « ČAR SAMOZAVESTI (Susan Jeffers)
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij