4 NAJBOLJŠI SPA HOTELI NA IRSKEM

Ashford Castle

Ashford grad je bil postavljen v 13. stoletju in je danes eden najbolj luksuznih hotelov na Irskem.  Je svetovno poznan resort , ki se nahaja na kar 350 hektarjih velikem posestvu, ki je bilo včasih v lasti družine Guinness.  

Pierce Brosnan in njegova zaročenka sta izbrala Ashford za kraj poročnega slavja. Grad ima neprekosljiv sloves zagotavljanja najvišje kvalitete postrežbe in nastanitve gostom. S pravljičnim izgledom, je nov spa in fitness center izjemni dodatek k Ashford gradu. Svetišče miru in vedrine, inspirirano z okolico in zgodovino te ikonične zgradbe nudi iz čudovit razgled daleč okoli.

Dromoland Castle Hotel

Z izjemno zgodovino, ki sega daleč nazaj v 5. stoletje,  je bil Dromoland grad prvotno domovanje ene od družin Galskih vladarjev. S čudovitim dovozom, ki je urejen med veličastnimi tratami in nasadi, grad zasenči sosednje golf igrišče in bleščeče se jezero, ki prevladuje v panoramski lepoti okolice.

dromoland castle

Kilronan Castle

Kilronan grad je eden od najbolj luksuznih irskih grajskih hotelov in je bil nekoč domovanje legendarne družine Tennsion. Je eden redkih irskih gradov, katerih zgodovina je pisno ohranjena do kraljevih družin. Hotel stoji ob obali, s čudovitim pogledom na bujne zelene pašnike, gozdove in zgodovinske znamenitosti. Vrhunski spa center ponuja luksuzne tretmane za razvajanje.

kilronan castle

Waterford Castle Hotel & Golf Resort

Waterford grajski hotel se nahaja na privatnem otoku. Uživate lahko v igranju golfa ali se sprehodite po enem od grajskih vrtov. Lokacija ja prav tako idealna za poročna slavja, nasadi in vrtovi pa so pravljično ozadje za poročno fotografiranje. V Waterford Castle Hotel vas bodo razvajali v intimi in udobju vaše sobe z neskončnim asortimanom lepotnih in terapevtskih tretmanov za dobro počutje telesa in duha.

waterford castle

Komentar:

Sabina Mojzeš Recek

Kot urednica spletnih portalov NajWellness.si in PorocniPlaner.com, je z vsebinami, ki lepo zaokrožajo tematiko vedno pripravljena na novosti.

Preučevanje budizma, ji daje inspiracijo in moč stopiti iz povprečja.

Prisluhniti človeku in iz izziva narediti priložnost je njena velika vrlina.

Kot marketinški strokovnjak in pisec besedil, pa vsaki besedi da posebno berljivost in moč. Njena velika strast so sloni, krave in banane. 

Če želite v življenju stopiti korak naprej, pa naj si bo to na poslovnem ali osebnem področju, je ona prava oseba za vaš napredek.

www.PorocniPlaner.com
Več iz te kategorije: « GILI LANKANFUSHI- MALDIVI
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij