Utrip lepote

Utrip lepote

Biti lepa pomeni biti najboljša verzija sebe, odzunaj in odznotraj. 

LEP NASMEH

LEP NASMEH

Lepi zobje so zdravi zobje. Zdravje zob pa je neposredno povezano z zdravjem notranjih organov.  Z nasveti ti pomagamo do lepega nasmeha :).

Prebiraj vsebine...
ESTETIKA

ESTETIKA

Vedno več ljudi si želi privlačno zunanjost in se zaveda njenega pomena. Estetska kirurgija nam pomaga, da si povrnemo mladostnost, privlačnost telesa in obraza in utrdimo samozavest.

Prebiraj vsebine...
NEGA

NEGA

Že Kleopatra je veliko pozornosti posvečala negi obraza in telesa.  Skrb in nega naj bosta tvoj dnevni ritual za dobro počutje in negovan videz. 

Prebiraj vsebine...
NAREDITE SAMI

NAREDITE SAMI

Trendi pri negi se vračajo k naravi. Naravne sestavine v kozmetiki pomagajo naši koži vzpostaviti ravnovesje in moč samoobnavljanja. Naredi svojo kremo, tonik, dezodorant.

Prebiraj vsebine...
SESTAVINE V KOZMETIKI

SESTAVINE V KOZMETIKI

Si kdaj razmišljala  iz česa je sestavljena tvoja krema? Sestavine v kozmetiki lahko našo kožo poškodujejo, zato je pomembno poznati, kaj pomenijo napisi na škatlicah in embalažah.

Prebiraj vsebine...

Celulit je tista pomarančasta koža, ki si je ne želi nobena ženska na svetu. Še posebej ne poleti, ko je treba obleči kopalke ali obleči mini krilo. Zmotno je prepričanje, da celulit prizadene samo starejše in močnejše ženske, saj ga lahko danes vidimo tudi pri mlajših in zelo suhih ženskah. Zakaj se to dogaja in kje leži vzrok za to?

Ohranjanje lepote in zdravega, svežega videza so bile tematike, s katerimi se je ukvarjala že Kleopatra. Medicine je v letih napredovala in različne tehnike in estetske posege, s katerimi lahko ohranjamo mlad videz. Z rezultatom  boste zadovoljni le, če se boste odločili pravilno in zase izbrali pravi poseg.

Nohti  so ves dan izpostavljeni različnim vplivom našega okolja, od mrazu, do vročine, vode in čistil in agresivne kemikalije lahko na njih pustijo sledi. Velja pravilo, da tisto, kar je dobro za želodec, je dobro uporabiti tudi za nego. Za lepe, zdrave in negovane nohte si lahko pomagate z naslednjimi nasveti.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij