ZAČETEK PRAZNIČNEGA ČASA V KROGU DRUŽINE

Prihaja adventni čas. Letos si naredimo svoj adventni venček iz naravnih materialov.
Sprehodimo se v najbližji gozd ali na vrt in si naberimo smrekove vejice, vedno zeleni bršljan, tiso, ... Nežno in mehko osnovo nam daje večni mah. Pa pozabljeni srebrni lišaj. Božični čar dajejo bodika ali božje drevce in bela omela.Sprehod po gozdu nas pomirja, daje nam občutek svobode.
Večkrat si vzemimo čas zase, za svojo dušo in telo. Ne samo pred prazniki.

Za dekoracijo uporabimo novoletne okraske, ki nam prinašajo srečo in zdravje... Dimnikar, podkev, zvonček, mušnica, deteljica, pikapolonica, prašički, ...

K sodelovanju povabimo otroke, ki nadvse radi ustvarjajo in imajo pisano domišljijo.
Naredimo si druženje s prijatelji. V družbi je vse lažje; venček si naredimo mimogrede.  Porazdelimo si organizacijo. Vsaka gospodinja naj prinese svoje piškote, skuhajmo si božični čaj ali popijmo kozarček rujnega. Medse povabimo tudi babice in dedke, saj gresta tradicija in izkušnje z roko v roki z mladostjo in svežimi idejami.

Komentar:

Barbara Štern

Barbara je mama, žena in mlada gospodinja na turistični kmetiji Pri Kovačniku. Ob prihodu vas bo pozdravila s toplim nasmehom, vam razkazala živali na kmetiji, zeliščni vrt in kuhinjo v kateri nastajajo domače dobrote, po receptih mame Angelce.

Preko spleta skrbi za marketinško podobo turistične kmetije, jo predstavlja na raznih prireditvah in sejmih, z veseljem pa poprime tudi za vsako delo, speče domači kruh in goste razvaja z domačo Pohorsko gibanico. Pišete ji lahko na info@kovacnik.com in na spletni strani www.kovacnik.com pogledate predstavitev njene družine in Turistične kmetije Kovačnik.

Najnovejši prispevki od Barbara Štern

Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij