SREČNA KUHINJA

SREČNA KUHINJA

Ni potrebno veliko znanja, drage sestavine in kompleksni recepti za zdravo in dobro kosilo. Le sveže sestavine in kanček ljubezni sta dovolj za srečno kuhinjo.

PRIDELAJTE SAMI

PRIDELAJTE SAMI

Najlepši občutek je, ko utrgaš paradižnik, ki ga pridelaš sam, z lastnim trudom. Tudi če nimaš prostora za vrt, lahko sama pridelaš svojo zelenjavo in zelišča. 

Prebiraj vsebine...
NAJ RECEPTI

NAJ RECEPTI

Jem zato, da živim ali živim zato da jem? Kaj pa če je možno oboje? Zdrava hrana in recepti so lahko tudi okusni. Želiš prispevati svoj NAJ recept? Piši nam na recepti@najwellness.si

Prebiraj vsebine...
ZELIŠČA

ZELIŠČA

V gozdovih, ob potokih in na travnikih rastejo zelišča, ki so dragocena zaradi zdravilnih lastnosti. Prepoznaj, naberi in uporabljal zelišča vsakodnevno v svoji kuhinji.

Prebiraj vsebine...
ČAJI

ČAJI

Skodelica toplega in dišečega čaja je priložnost za duhovno izkušnjo, harmonijo in mir. Japonci in Angleži pitje čaja dojemajo kot tradicijo. Naj čas za čaj postane tudi tvoj vsakodnevni ritual.

Prebiraj vsebine...

Aronija je rastlina, ki izhaja iz vzhoda Severne Amerike in zraste v bujno rastoči grm do 2 metra v višino. Je listopadna grmovnica, ki jo uvrščamo med jagodičevje in je v bližnjem sorodu s jerebiko in hruško. Ker je za gojenje nezahtevna, je idealna za domače vrtove.

December je čas, ko v kuhinjah zadiši po dišečih, sveže pečenih piškotih in drugih dobrotah, ki jih pripravljamo zase in za naše najdražje. V času praznikov se ponavadi več družimo z družino in prijatelji in jih pogostimo s poslasticami ali pa krhke piškote podarimo kot darilo.

Mehki piškoti z aromo cimeta, ki se vam bodo stopili v ustih. Uživajte ob vonju cimeta iz pečice in si jih privoščite si ob skodelici toplega čaja.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij