Splošni pogoji portala NajWellness

Spoštovanje pravil na portalu NajWellness.si

Na tem mestu opisani splošni pogoji se nanašajo na vse uporabnike in vsakršno obliko uporabe spletnega portala NajWellness.si.

Splošne pogoje redno in sproti dopolnjujemo po najnovejši različici. Naše storitve uporabniki uporabljajo na lastno odgovornost, za vsebine, ki nam jih posredujejo pa v celoti jamčijo za zakonitost le teh.

Portal NajWellness.si uporablja zaščito proti računalniškim virusom in zlonamernim poskusom. Kljub temu ne moremo zagotoviti, da tretje osebe ne bi poskušale onesposobiti naše varnostne ukrepe. Prosimo, da nas o ugotovljeni zlorabi obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

V koliko se s splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletno mesto NajWellness.si zapustite oz. ne prebirate vsebin.

Definicije pojmov

Lastnik, ponudnik in skrbnik spletnega medija NajWellness je podjetje TAIPAN PRO., d.o.o., Kidričeva 2, 2000 Maribor, razen, če ni navedeno drugače.

Spletni portal NajWellness.si lahko deluje tudi pod drugimi domenami. Ponudnik storitev lahko kadarkoli spremeni domenski naslov spletnega mesta. Spletno mesto NajWellness.si uporabnikom ponuja v okviru domenskega prostora storitve.

Splošni pogoji uporabe spletne strani NajWellness so pravno veljaven in zavezujoč sporazum med uporabniki in ponudnikom spletnega mesta.

Uporabnik je vsaka oseba, ki obišče oziroma na kakršenkoli način dostopa in uporablja storitve spletnega portala. Član spletnega mesta NajWellness je vsak uporabnik, ki se je registriral na spletnem mestu ali prijavil na e-novičke.

Otroci

Spletno mesto NajWellness.si si prizadeva, da bi zaščitilo varnost otrok. Osebe, mlajše od 18 let, se ne smejo prijavljati na e-novice in ne smejo uporabljati nobenih storitev spletnega mesta. Lastnik spletnega mesta ne zahteva in zavestno ne zbira osebno določljivih podatkov otrok, mlajših od 14 let.

Dokumenti spletnega mesta

Uporaba katerihkoli dokumentov, ki se nahajajo na spletnem portalu NajWellness.si je dovoljena pod pogoji:

  • Če dobite pisno dovoljenje lastnika oziroma urednice portala,
  • Če gre za uporabo za osebne, nekomercialne in informativne namene,
  • Če se na dokumentih pojavi obvestilo o avtorskih pravicah, avtor in povezava na izvorno stran.

Dokumenti se na noben način ne smejo preoblikovati in spreminjati.

Dokumenti, ki so navedeni zgoraj se nanašajo izrecno na vsebine in ne vključujejo dizajna in izgleda portala NajWellness.si, logotipa, grafike in zvoka, katerih se ne sme kopirati, razen ob izrecnem pisnem soglasju lastnika.

Lastnik si pridržuje pravico, da bo v primeru ugotovitve kršitev pravic intelektualne lastnine ukrepal proti vsakemu kršitelju v skladu z zakonodajo in od njih zakonsko terjal vsakršno povzročeno škodo.

Lastnik ne zagotavlja ustreznosti informacij, ki jih vsebujejo dokumenti in povezane grafike, ki so objavljeni na portalu NajWellness.si. Lastnik tudi v nobenem primeru ne odgovarja za škodo, ki bi nastala z razlogom uporabe informacij na spletnem portalu NajWellness.si.  

Za vsebine, ki so objavljene na spletnem mestu NajWellness.si in verodostojnost ter avtentičnost le teh jamčijo avtorji, ki so navedeni ob vsebinah in ne lastnik portala, razen če je pod vsebinami naveden kot avtor NajWellness.si.  Avtorji v skladu z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah jamčijo za verodostojnost materialov, ki niso kopirani iz drugih strani, razen iz njihovih lastnih. 

Posredovane vsebine in gradiva

Uporabniki spletnega mesta se strinjajo, da so vsa gradiva (besedila, fotografije,  fotografska neavtorska gradiva), ki jih posreduje, prosto dostopna javnosti spletnega mesta in z njim povezanimi formami (socialnimi omrežji, letaki, brošurami, oglasi, idr.), razen, če je izrecno določeno drugače s splošnimi pogoji ali medsebojnim sporazumom.

Uporabniki zagotavljajo, da so posredovana gradiva, njihova avtorska dela oziroma imajo za dela ustrezne materialne avtorske in druge pravice intelektualne lastnine, ki jim dovoljujejo razpolaganje z avtorskim delom. V primeru objavljenih gradiv, ki zaščitene s pravicami intelektualne lastnine tretjih oseb, uporabniki jamčijo, da so pred objavo dobili pisno dovoljenje lastnikov teh pravic.

Uporabniki ob posredovanju gradiv dajejo spletnemu mestu neodplačno in neizključno pravico do prostorsko in časovno neomejene objave in uporabe gradiva, ki so ga posredovali, vključno s pravico spreminjanja, reprodukcije, distribucije in javnega prikazovanja. Lastnik spletnega mesta lahko gradivo objavi v vseh elektronskih in klasičnih medijih. S določbami zakona o avtorski in sorodnih pravicah uporabnik s posredovanjem gradiva na lastnika spletnega mesta NajWellness.si prenaša materialne avtorske pravice, ki se nanašajo na uporabo gradiva v skladu s tem tekstom. Lastnik portala iz tega odstavka pridobljene pravice delno ali v celoti prenese na tretje osebe.

S sprejemom splošnih pogojev se uporabniki strinjajo s tem, da lastnik ni odgovoren za ravnanje tretjih oseb z informacijami, ki jim jih posreduje sam. Lastnik prav tako ne odgovarja za pravne napake gradiv, ki jih je prejel od uporabnikov. Lastnik lahko odstrani ali spremeni vsebino uporabnikov iz kateregakoli razloga, vključno s vsebino, za katero meni, da krši pogoje in splošno politiko spletnega mesta.

Povezave na in iz spletnega mesta

Kdorkoli lahko naredi povezavo iz drugih spletnih mest na spletno mesto NajWellness.si. Povezave iz spletnih mest z nezakonito ali nemoralno vsebino so prepovedane. Iz spletnega mesta lahko dostopate do spletnih mest tretjih oseb na lastno odgovornost. Ob tem se strinjate, da lastnik portala NajWellness.si ne prevzema nobene odgovornosti, ki izhajajo iz vaše uporabe ali dostopa so spletnih mest, storitev in vsebin le teh, ki so v lasti tretjih oseb.

Spletno mesto NajWellness.si ne odgovarja za neposredno, posredno, posledično ali kazensko škodo ali izgubo prihodkov in dobička, ki nastanejo neposredno ali posredno.

Kršenje pogojev

Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico, da uporabnikom, ki kršijo splošne pogoje ali delujejo v nasprotju z njimi, onemogoči dostop do vsebin portala NajWellness.si.

V primeru, da uporabnik s svojim ravnanjem ponudniku storitev ali ponudniku poti povzroči kakršno koli škodo, zanjo tudi v celoti materialno, kazensko in moralno odgovarja.

Če opazite kršitve pri uporabi spletnih strani s strani drugih uporabnikov, vas prosimo, da to sporočite ponudniku storitev na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Nespoštovanje splošnih pogojev na NajWellness.si

Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico, da zaradi nespoštovanja kateregakoli ali vseh določil uvede po svoji presoji katerega od naslednjih ukrepov:

  • Uporabnika opozori o nespoštovanju in pozove k spoštovanju pogojev,
  • Blokira možnost dostopa do posameznih storitev na spletnem mestu,
  • Blokira IP naslov, iz katerega je prišla kršitev,
  • Posreduje IP naslov, iz katerega je prišlo do kršitve odgovornemu ponudniku internetnih storitev.

Lastnik si pridržuje pravico izključiti vse uporabnike, ki delujejo v nasprotju s splošnimi pogoji in drugimi dejanji, ki jih sankcionira pravo (zakonodaja) Republike Slovenije.

Odgovornost

Lastnik sam in/ali zunanji partnerji ne dajejo nobenih garancij o zanesljivosti, pravočasnosti in točnosti informacij, storitev, izdelkov, grafik, ki  so dostopni preko spletne strani NajWellness.si. Vse informacije, storitve, izdelki, grafike in programska oprema so dosegljivi brez kakršne koli garancije. Lastnik in zunanji partnerji v zvezi s tem zavračajo tudi vsa jamstva in pogoje.

Lastnik spletnega mesta prav tako ne prevzema v nobenem primeru odgovornosti za neposredno, posredno, posledično ali kakršno koli škodo (škodo zaradi izgubljenih podatkov, izgubo programov, stroškov povezav, ponujenih storitev in ugodnosti ali neizvedenih posebnih akcij).

Če s katerim delom spletnega mesta NajWellness.si niste zadovoljni, je vaše edino in izključno sredstvo, da spletnega mesta več ne uporabljate.

Lastnik spletnega mesta ne jamči in ne odgovarja, da bodo storitve, posebne akcije, dogodki ali blago, ki jih ponuja tretja oseba, ustrezalo vašim zahtevam in da bodo storitve, posebne akcije, dogodki in blago varni, na voljo in brez napak.

Politika zasebnosti

Spletno mesto NajWellness.si lahko zbira podatke o vašem obisku. To so podatki, kot npr. ime ponudnike internetnih storitev in naslov IP (Internet Protocol), preko katerega dostopate do interneta, datum in uro, ko dostopate do portala, strani, ki jih boste obiskali na portalu ter naslov spletnega mesta, preko katerega ste prišli na spletno mesto NajWellness.si.

Podatki, ki jih zbiramo, so namenjeni za vzdrževanje, zaščito in izboljšanje ponujenih storitev, za varovanje spletnega mesta in uporabnikov, za e-novice pa lahko uporabljamo zunanji servis, v skladu s pravili slednjega in podatke hranimo v oblaku.

Podatki, ki so zbrani s piškotki in ostalimi tehnologijami, so namenjeni izboljšanju vaše uporabniške izkušnje in kakovosti storitev spletnega mesta.

Preden bi podatke uporabili za namene, ki jih nismo navedli v teh pogojih, boste dobili prošnjo za soglasje.

Lastnik spletnega mesta ne prevzema nobene odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazi, ki bi lahko ogrozil objavljene vsebine. Pri zahtevi organov pregona, v primeru zlorab in kršitev, se lahko osebni podatki, e- naslov in IP- naslovi uporabnikov posredujejo policiji in drugim organov, ki so pristojni za nadaljnje ukrepe.

Kot uporabniki, lahko kadarkoli zahtevate, da Lastnik spletnega mesta in hkrati upravljavec vaši osebnih podatkov, vaše podatke zbriše iz baze podatkov.  V tem primeru nam to lahko sporočite preko e-maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Piškotki

Spletno mesto NajWellness.si uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik, da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno mesto in izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo.

Katere piškotke uporabljamo na spletnem mestu NajWellness.si ?

Piškotki 1: Brez njih spletno mesto nebi moglo delovati normalno. Nastavijo se, ko opravite kakršno koli interakcijo s spletnim mesto in za njih ne potrebujemo vašega soglasja.

Piškotki 2: So namenjeni analizi prometa na spletnem mestu in posledično izboljšavam uporabniške izkušnje. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da se ti piškotki namestijo na vaš računalnik.

Piškotki 3: To so piškotki naših partnerskih storitev, npr. socialnih omrežij in drugih. Če se z namestitvijo le teh ne strinjate, se lahko zgodi, da vam nekatere funkcije spletnega mesta ne bodo na voljo. Svojo odločitev lahko vedno naknadno spremenite.

Z uporabo in pregledovanjem strani, se strinjate z uporabo in pogoji piškotkov. Če ne želite namestitev piškotkov, lahko to izbiro oziroma namestitev le teh zavrnete.

Spremembe in reševanje sporov

Lastnik spletnega mesta in vsebin lahko kadarkoli obstoječe pogoje spremeni, brez predhodnega obvestila. Uporabniki se obvezujejo, da bodo na spletnem mestu redno preverjali, ali so se pogoji uporabe spremenili. Če se uporabniki z novimi pogoji uporabe ne bodo strinjali, morajo takoj zapustiti spletno mesto, sicer potrjujejo, da se z morebitnimi dopolnitvami in spremembami splošnih pogojev uporabe strinjajo v celoti.

Za reševanje morebitnih sporov je pristojno sodišče v Mariboru. Vsa vprašanja in zahteve po dodatnih pojasnitvah glede uporabe spletnega mesta NajWellness.si lahko naslovite na nas preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Veljavnost teh splošnih pogojev se začne z 5.10.2015.

 

Komentar:

NajWellness

Spletna stran NajWellness.com vam želi obilo užitkov ob branju vsebin.

https://www.NajWellness.com

Najnovejši prispevki od NajWellness

Več iz te kategorije: « Predlagajte ponudnika
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij