ZDRAVO RAVNOVESJE

ZDRAVO RAVNOVESJE

Hormoni so katalizatorji, ki uravnavajo delovanje celic v našem telesu.  Začenjajo in končujejo prebavne procese, prav tako pa so vključeni v procese dejanj, misli in čustev. Zdravo hormonsko ravnovesje je pogoj za polno in srečno življenje. 

Zdravo prehranjevanje je najpogostejši novoletni cilj večine posameznikov vsako leto znova. Zdravo prehranjevanje ima pozitiven vpliv na zdravje in dobro počutje. Naj ne bo prvotni plan zmanjšati težo, ampak narediti nekaj zase in za svoje zdravje, manj kilogramov bo ob tem samo pozitiven stranski učinek. Če želite jesti bolj zdravo v letu 2016 se držite naslednjih korakov.

S kolostrumom smo se srečali prav vsi sesalci tega sveta, saj je to naša prva hrana. Je gostejša in bolj rumenkasta snov, ki nastaja v mlečnih žlezah v obdobju nosečnosti vsake ženske.

Razlika med mlekom in kolostrumom je ogromna, zato se kolostrum obravnava popolnoma zase. Kolostrum je namreč obogaten z Imunoglobulini (protitelesca), vitamini in minerali, rastnimi hormoni, aminokislinami, maščobami, laktoferinom, levkociti, beljakovinami, ..

Ob prebiranju knjig se ponavadi zamislim in se ob pogledu na mojo knjižno polico spomnim vsebine. Pred dnevi mi je v roke prišla knjiga , mislim da z namenom. Govori o sprejemanju in dajanju. Govori o tem kako moramo najprej sebi dati in sebe razvajati, sebe nagraditi. Ker s tem ko poskrbimo zase, okolici sporočamo, da smo vredni razvajanja, pozornosti, časa, ljubezni, … In dejansko s tem okolici dajemo največ kar lahko – boljšega sebe.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij