ČAKRE Izpostavljeno

Beseda čakra izvira iz sankrstskega jezika in pomeni kolo ali vreteno.  Čakre so energetska središča oziroma središča zvesti v človekovem telesu in  jih označujemo tudi kot središča moči, ki pomagajo pri povezovanju z univerzalno energijo »či« (chi).

Vsaka od sedmih čaker je povezana z ustreznimi organi, žlezami in živčnimi spleti. Vitalne in dobro pretočne čakre se izražajo v dobrem počutju.  Natančna navodila za zagon čaker so zapisana v Upanišadah, svetih indijskih spisih v Vedah iz petega stoletja  pr.n.št.

Vsaki čakri pripadajo določene barve, mantre in simboli ter elementi, ki ustrezajo frekvencam posamezne čakre.  Tabela je uvod v razumevanje čaker in v to kako delujejo. 

Komentar:

Sabina Mojzeš Recek

Kot urednica spletnih portalov NajWellness.si in PorocniPlaner.com, je z vsebinami, ki lepo zaokrožajo tematiko vedno pripravljena na novosti.

Preučevanje budizma, ji daje inspiracijo in moč stopiti iz povprečja.

Prisluhniti človeku in iz izziva narediti priložnost je njena velika vrlina.

Kot marketinški strokovnjak in pisec besedil, pa vsaki besedi da posebno berljivost in moč. Njena velika strast so sloni, krave in banane. 

Če želite v življenju stopiti korak naprej, pa naj si bo to na poslovnem ali osebnem področju, je ona prava oseba za vaš napredek.

www.PorocniPlaner.com
Več iz te kategorije: « CHI NEI TSANG - masaža trebuha
Vaše razmišljanje glede članka lahko podelite kot komentar - zgoraj.

Iskalnik VSEBIN

Kategorije ponudnikov

Delite povezavo

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NajWellness e-Novičke

Prijavite se na NajWellness e-novice in prejmite BREZPLAČNO e-knjigo s pozitivnimi zgodbami.
captcha 

Prispevajte

Spletni stran NajWellness.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več informacij